
Dneska máme
už je chladno už to jde

CO MOMENTÁLNĚ MÁM A DĚLÁM.
UZENÉ UZLE
NAKLÁDANÝ SÝR
DĚLÁM PRŮBĚŽNĚ
TAHANÉ NITĚ
SUŠENÉ TYČKY
RICOTTU
JOGURT
ČERSTVÝ SÝR
TVAROH

CHLEBÍK Z ŽITNÉHO KVÁSKU
ŽITNÝ KVÁSEK, VODA, PŠENIČNÁ CHLEBOVÁ MOUKA + OSTATNÍ INGREDIENCE, LÁSKA A NADŠENÍ
PEČU SKORO KAŽDÝ DEN, PROTOŽE KVÁSEK / LÁĎA / MUSÍ JÍST. TAKŽE STAČÍ SI OBJEDNAT A DRUHÝ DEN SI PŘIJÍT. KDYŽ JE UPEČENÝ DÁM VÁM VĚDĚT.
BĚŽNĚ PEČU : ŽITNÝ, OBYČEJNÝ, KMÍNOVÝ, SEMÍNKOVÝ, SEZAMOVÝ, CIBULOVÝ, ŠKVARKOVÝ JEN KDYŽ MÁM ŠKVARKY.
NA PŘÁNÍ PEČU BÍLÝ CHLEBA: BRUSINKOVÝ, ČOKOLÁDOVÝ, ROZINKY/SKOŘICE, SUŠENÁ RAJČATA A SÝR NEBO OLIVY A SÝR, VLAŠSKÉ OŘECHY, BYLINKY.
DO CHLEBÍKU SE DÁ DÁT COKOLI, ALE NÉ KAŽDÉMU TO CHUTNÁ.