Dneska máme

už je chladno už to jde

CO MOMENTÁLNĚ MÁM A DĚLÁM.

UZENÉ UZLE

NAKLÁDANÝ SÝR

DĚLÁM PRŮBĚŽNĚ

TAHANÉ NITĚ 

SUŠENÉ TYČKY

RICOTTU

JOGURT

ČERSTVÝ SÝR

TVAROH 


CHLEBÍK Z ŽITNÉHO KVÁSKU

ŽITNÝ KVÁSEK, VODA, PŠENIČNÁ CHLEBOVÁ MOUKA + OSTATNÍ INGREDIENCE, LÁSKA A NADŠENÍ

PEČU SKORO KAŽDÝ DEN, PROTOŽE KVÁSEK / LÁĎA / MUSÍ JÍST. TAKŽE STAČÍ SI OBJEDNAT A DRUHÝ DEN SI PŘIJÍT. KDYŽ JE UPEČENÝ DÁM VÁM VĚDĚT.

BĚŽNĚ PEČU : ŽITNÝ, OBYČEJNÝ, KMÍNOVÝ, SEMÍNKOVÝ, SEZAMOVÝ, CIBULOVÝ, ŠKVARKOVÝ JEN KDYŽ MÁM ŠKVARKY.

NA PŘÁNÍ PEČU BÍLÝ CHLEBA: BRUSINKOVÝ, ČOKOLÁDOVÝ, ROZINKY/SKOŘICE, SUŠENÁ RAJČATA A SÝR NEBO OLIVY A SÝR, VLAŠSKÉ OŘECHY, BYLINKY.

DO CHLEBÍKU SE DÁ DÁT COKOLI, ALE NÉ KAŽDÉMU TO CHUTNÁ.