
Tak už zase sýrařím
je toho hodně, takže pěkně postupně.

CHLEBÍK Z ŽITNÉHO KVÁSKU
ŽITNÝ KVÁSEK, VODA, PŠENIČNÁ CHLEBOVÁ MOUKA + OSTATNÍ INGREDIENCE, LÁSKA A NADŠENÍ
PEČU SKORO KAŽDÝ DEN, PROTOŽE KVÁSEK / LÁĎA / MUSÍ JÍST. TAKŽE STAČÍ SI OBJEDNAT A DRUHÝ DEN SI PŘIJÍT. KDYŽ JE UPEČENÝ DÁM VÁM VĚDĚT.
BĚŽNĚ PEČU : ŽITNÝ, OBYČEJNÝ, KMÍNOVÝ, SEMÍNKOVÝ, SEZAMOVÝ, CIBULOVÝ, ŠKVARKOVÝ.
NA PŘÁNÍ PEČU : BRUSINKOVÝ, ČOKOLÁDOVÝ, ROZINKY/SKOŘICE, SUŠENÁ RAJČATA A SÝR NEBO OLIVY A SÝR.
DO CHLEBÍKU SE DÁ DÁT COKOLI, ALE NÉ KAŽDÉMU TO CHUTNÁ.